MJJ THE KING

Добре дошли във форума " Michael Jackson The King" !

Пожелаваме Ви приятни минути в нашето прекрасно място

изпълнено с любов и преклонение към

единственият и неповторимият

Майкъл Джаксън!

  Време за равносметка

  Share
  avatar
  andeli
  Админ/Създател
  Админ/Създател

  Female Aquarius Брой мнения : 3160
  Join date : 05.02.2010
  Age : 46
  Местожителство : In a parallel world

  Време за равносметка

  Писане by andeli on Вто Сеп 27, 2011 11:17 am

  Не знам колко ви интересува делото и новините около него?! Не знам, дали да помествам всичко, което някои от по- големите фен сайтове ще откриват и споделят?! Кажете ми, ако няма смисъл, защото това ми коства време, което също като вас мога да си спестя.
  Мисля, че ще е хубаво да имаме информацията по делото, но сякаш и тук се случи нещо, което се наблюдава от доста време в по - голяма част от всички български форуми за Майкъл. Интереса е спаднал почти до 0.
  Аз няма да агитирам никого за нищо и няма да ви убеждавам, че това е едно от най - важните неща, които се случват след смъртта на Майкъл и че според мен е задължително всеки, чийто живот, дори и за кратко е преминал под влиянието на Майкъл и музиката му да милее и да бъде съпричастен с онова, на което след броени часове ще бъде даден старт.
  Понеже това място е форум се предполага участието на повече от един списващи. Този път аз категорично отказвам да "водя" своеобразен монолог по редовете му, защото е обидно. Знам какви са доводите ви да останете в страни и ги приемам, но ако в това време на болезнено завръщане към причините, заради които едни очи спряха да виждат света, във времето, в което търсим справедливост за един погубен живот вие на вземете участие, то аз ще бъда принудена да затворя форума.

  С пожелания за всичко добро!
  andeli


  ______________________

   В момента е: Вто Дек 18, 2018 10:15 pm