The day I met Michael Jackson was when I went to a Lucasfilm Picnic during the summer of "86 or 87" at The Skywalker Ranch in Marin County. He was walking around with his bodyguard and a beautiful German Shepherd dog, (as seen in the photo) He was wearing his surgical mask, until I held up my camera to snap a photo of him and then he took it off for a few minutes to smile for the camera. When he sat down at a picnic table I asked his bodyguard if I could say hello and get an autograph and he said ask Michael, so I sat down and scooted in right next to him and we both locked eyes, smiled at each other and said Hi! in a very shy way to one another, I told him I really loved his music and asked if he would mind signing the Lucasfilm yearbook for me and he graciously did right next to George Lucas's signature. A little later I was walking down the dirt road at Skywalker Ranch and I saw a Fire Engine coming down the road and it's bells were ringing and it's horn was blowing, so I moved over closer to the ditch, thinking they needed more room to pass by, since it was a narrow road, and to my surprise, they blew the horn again and when I turned to look back at them I saw Michael hanging out the passenger side of the truck and waving excitedly, so I looked behind me thinking he was waving to someone else, but no one was there, so it suddenly dawned on me that he was waving to me. So I smiled and waved back, and he seemed to be as excited as a kid would be riding in a Fire Truck for the first time. I will cherish that memory forever...
Diana Dawn
ПРЕВОД:
В деня, когато се запознава с Майкъл Джексън беше, когато отидох на Lucasfilm пикник през лятото на "86 или 87" на Скайуокър Ranch в окръг Марин. Той се разхождаше наоколо с телохранителите си и красива немски Шепърд кучетата, (както се вижда на снимката) Той носеше хирургическа маска, докато аз държах ми фотоапарат да щракам снимка на него и след това той е излетял за няколко минути да се усмихва на камерата. Когато той седна на един пикник маса Попитах си охрана, ако мога да кажа здрасти и да получите автограф и каза той поиска Майкъл, така че аз седнах и scooted в непосредствена близост до него и двамата заключена очи, усмихна се един към друг и рече: Здравейте! по много срамежлив начин помежду си, аз му казах, че наистина обича музиката му и ме попита дали той би имал нищо против подписването на годишника Lucasfilm за мен и той любезно е в непосредствена близост до подписване на Джордж Лукас. Малко по-късно бях пеша надолу по черен път в Скайуокър Ranch и видях една противопожарна кола слиза на пътя и това е камбани са звънене и това е рог духаше, така че аз преместени по-близо до канавката, мислейки, че е необходимо повече място да мине от, тъй като бе тесен път, и за моя изненада, те взривиха рог отново и когато се обърнах да погледна назад към тях видях Майкъл окачен страната на пътника на камиона и къдрене развълнуван, така че погледнах зад мен си мисли, махаше на някой друг, но никой не беше там, така че внезапно изгря върху мен, че той махаше с мен. Така че аз се усмихна и махна обратно и той изглеждаше толкова развълнуван като дете ще бъде езда в огън камион за първи път. Аз ще се грижиш за този спомен завинаги ...
Диана Dawn