Тази песен не е непозната за нас, но след като ще бъде в нов вариянт и пилотен сингъл предлагам всичко, което мислите за нея, демота, акапели, видео ... да помествате тук.
4 posters
Hold My Hand
andeli- Админ/Създател
- Брой мнения : 3160
Местожителство : In a parallel world
- Post n°1
Hold My Hand
andeli- Админ/Създател
- Post n°2
Re: Hold My Hand
andeli- Админ/Създател
- Post n°3
Hold My Hand
This life don’t last forever (hold my hand)
So tell me what we’re waitin’ for (hold my hand)
Better off being together (hold my hand)
Than being miserable alone (hold my hand)
Cause I’ve been there before
And you’ve been there before
But together we can be alright.
Cause when it gets dark and when it gets cold
We can just hold each other till we see the sunlight
So if you just hold my hand
Baby I promise that I’ll do all I can
Things will get better if you just hold my hand
Nothing can come in between us if you just hold, hold my, hold my, hold my hand.
The nights are getting darker (hold my hand)
And there’s no peace inside (hold my hand)
So why make our lives harder (hold my hand)
By fighting love, tonight.
Nothing can come in between us if you just hold my hand
This life don’t last forever (hold my hand)
So tell me what we’re waitin’ for (hold my hand)
Better off being together (hold my hand)
Than being miserable alone (hold my hand)
Nothing can come in between us if you just hold, hold my, hold my, hold my hand.
The nights are getting darker (hold my hand)
And there’s no peace inside (hold my hand)
So why make our lives harder (hold my hand)
By fighting love, tonight.
Nothing can come in between us if you just hold my hand
for all time- Moderator
- Брой мнения : 2104
Местожителство : close to him
- Post n°4
Гордея се с Майкъл ! Винаги съм се гордяла , но днес , тази сутрин дори и старата нова песен ме разплака!
Обичам този прекрасен глас! Най-красивият и мек глас, който е в състояние да ме накара да се разплача, да се почувствам щастлива!
Обичам този прекрасен глас! Най-красивият и мек глас, който е в състояние да ме накара да се разплача, да се почувствам щастлива!
andeli- Админ/Създател
- Post n°5
Нещо ново започва да се ражда. Нещо така чакано и изстрадано. Искам песента да си заеме първите места по класациите независимо от всички и всичко. Знам, че феновете ще направим всичко по силите си това да се случи.
for all time- Moderator
- Post n°6
andeli- Админ/Създател
- Post n°7
5 Милиона Импресии
Пилотният сингъл "Hold My Hand" на Майкъл Джексън и Ейкън от албума "Майкъл" само за един ден е бил чут от 5 милиона слушатели в Съединените Щати. Така песента има по-широко разпространение от включената преди година в музиката към филма "This Is It" и се очертава да стане хит в няколко радио формата. За сравнение новият сингъл на "Блек Айд Пийс" за 24 часа е натрупал едва 1 милион импресии. Най-добрите дневни постижения на последните две изпълнения на Риана "Only Girl" и "What`s My Name" са съответно 1 100 000 и 1 800 000. В дигиталните класации на Дания, Швеция и Финландия "Hold My Hand" вече е номер 1, а м класациите на Испания, Италия и Германия вече е в челната десетка. В цяла Европа песента е сред 50-е най-продавани дигитални заглавия 48 часа след излизането си. Предстоящият албум "Michael" е номер 6 по предварителни поръчки в японския Amazon."Hold My Hand" е едно от най-харесваните заглавия и в последното издание на Vitosha Music Club. За да гласувате и вие, регистрирайте се на адрес
http://radiovitosha.srsinteractive.com/survey/login.asp?fdp=L3N1cnZleS9sb2dpbi5hc3A/&&xus=1344.149&sni=dHJ1ZQ&ci=Nzc1&fsi=MA&pni=NzAx&eqai=MA&us=1344.383
Пилотният сингъл "Hold My Hand" на Майкъл Джексън и Ейкън от албума "Майкъл" само за един ден е бил чут от 5 милиона слушатели в Съединените Щати. Така песента има по-широко разпространение от включената преди година в музиката към филма "This Is It" и се очертава да стане хит в няколко радио формата. За сравнение новият сингъл на "Блек Айд Пийс" за 24 часа е натрупал едва 1 милион импресии. Най-добрите дневни постижения на последните две изпълнения на Риана "Only Girl" и "What`s My Name" са съответно 1 100 000 и 1 800 000. В дигиталните класации на Дания, Швеция и Финландия "Hold My Hand" вече е номер 1, а м класациите на Испания, Италия и Германия вече е в челната десетка. В цяла Европа песента е сред 50-е най-продавани дигитални заглавия 48 часа след излизането си. Предстоящият албум "Michael" е номер 6 по предварителни поръчки в японския Amazon."Hold My Hand" е едно от най-харесваните заглавия и в последното издание на Vitosha Music Club. За да гласувате и вие, регистрирайте се на адрес
http://radiovitosha.srsinteractive.com/survey/login.asp?fdp=L3N1cnZleS9sb2dpbi5hc3A/&&xus=1344.149&sni=dHJ1ZQ&ci=Nzc1&fsi=MA&pni=NzAx&eqai=MA&us=1344.383
for all time- Moderator
- Post n°8
L.O.V.E. MJ- Moderator
- Брой мнения : 1038
Местожителство : При ЛЮБОВТА...
- Post n°9
Мейкинга...празен, тъжен...Имитатор...само мъка навяват тия кадри
L.O.V.E. MJ- Moderator
- Post n°10
The mini MICHAEL JACKSON impersonator in the video for the late star's new single HOLD MY HAND is the nephew of Tae Bo creator BILLY BLANKS.
andeli- Админ/Създател
- Post n°11
for all time- Moderator
- Post n°12
for all time- Moderator
- Post n°13
Понеже никой не каза нищо аз ще кажа! Клипа е позитивен, зареждащ с много символика в него. Харесва ми , винаги може ако.... , зашо не.... ами ако....
Но Майкъл го няма и клипа е направен с Любов и Желание. Харесва ми ! Много и се надявам да го видя по музикалните канали!
Но Майкъл го няма и клипа е направен с Любов и Желание. Харесва ми ! Много и се надявам да го видя по музикалните канали!
Tes- THRILLER - потребител
- Брой мнения : 691
- Post n°14
Клипа е много добър, хареса ми! Интересно е, че е направен някак колажно, различни кадри и различни моменти, а има много смисъл в него. И чрез тези моменти се показва и изтъква истинското съдържание на песента... което е от голямо значение.
Харесва ми много как е направен. Настръхвам като видя кадър с Майкъл.
Тази вечер ми е малко депресивно... Като го изгледах ме обзе и прилив на щастие, и ми стана малко тъжно. Надявам се утре да бъде само прилив на първото... И аз се надявам да го срещаме по музикалните канали, би било страхотно!!!
Харесва ми много как е направен. Настръхвам като видя кадър с Майкъл.
Тази вечер ми е малко депресивно... Като го изгледах ме обзе и прилив на щастие, и ми стана малко тъжно. Надявам се утре да бъде само прилив на първото... И аз се надявам да го срещаме по музикалните канали, би било страхотно!!!
L.O.V.E. MJ- Moderator
- Post n°15
Клипа ми хареса...Има си и тъгата и любовта. И двете чувства са много силни за нас. И исках много повече Майкъл, очаквах го. Много мило ми стана като гледах децата, чудесно е, че толкова много деца са включили. Има и една голяма липса, която неминуемо се усеща и е вплетена в идеята на целия клип. Идеята на клипа са най-важните послания на Майкъл - любовта, да се хванем за ръце и да се обичаме...И да се стремим към Светлината, която в случая припокривам с надеждите за едно по-добро бъдеще!
Обичам те, Майкъл!
Обичам те, Майкъл!
andeli- Админ/Създател
- Post n°16
Вчера се отказах от коментара си, защото влизайки във форума ме заля студ. Случва се нещо, което по принцип ни се случваше рядко, а след смъртта на Майкъл е истински подарък, а аз видях само потребители, които са влезли и излезли без да кажат и думичка. Заболя ме.
Клипа ме накара да плача. Сякаш целта му е била непрекъснато да ни напомня, че някой е преминал през светлината. Не знам, дали харесвам истински клипа?! Харесвам песента.
Клипа ме накара да плача. Сякаш целта му е била непрекъснато да ни напомня, че някой е преминал през светлината. Не знам, дали харесвам истински клипа?! Харесвам песента.
Tes- THRILLER - потребител
- Брой мнения : 691
- Post n°17
andeli, да, имаш право. И между другото, тъй като спомена, искам да кажа, че вчера аз влязох за малко, видях че клипа е излязъл, нещо, което не очаквах да видя. Изгледах го, което ми донесе много смесени емоции, но реших да коментирам след като се върна от училище, защото закъснявах. Не казвам, че това е извинение, просто не искам да изглежда все едно не подхождам сериозно към това и т.н. Само изяснявам ситуацията Съжалявам, ако съм направила лошо впечатление с това, тъй като си спомням, че аз не коментирах веднага.
Между другото, и аз съм на мнение, че е трябвало да включат повече моменти с Майкъл.
Чудя се как биха могли да направят клипа така, че да не ни натъжава изобщо, т.е да не ни напомня за тъжните обстоятелства, и същевременно да се връзва добре със съдържанието на песента. Според мен това би било малко трудно.
Между другото, и аз съм на мнение, че е трябвало да включат повече моменти с Майкъл.
Чудя се как биха могли да направят клипа така, че да не ни натъжава изобщо, т.е да не ни напомня за тъжните обстоятелства, и същевременно да се връзва добре със съдържанието на песента. Според мен това би било малко трудно.
for all time- Moderator
- Post n°18