Няма да отговарям на въпроса! Красноречиво е!
+8
L.O.V.E. MJ
Рени
smile
for all time
destiny
smooth girl
cappuchina
andeli
12 posters
Секси ли беше Майкъл?
Poll
Секси ли беше Майкъл?
- [ 12 ]
- [100%]
- [ 0 ]
- [0%]
Общо гласове: 12
for all time- Moderator
- Брой мнения : 2104
Местожителство : close to him
- Post n°26
Re: Секси ли беше Майкъл?
Няма да отговарям на въпроса! Красноречиво е!
Tes- THRILLER - потребител
- Брой мнения : 691
- Post n°27
Еййй, от кога чета аз в YT нещо по въпроса за ЛСМ и се чудя какво точно е казала относно.. това и сега вече ми стана много яснооо - най-накрая! Описано е... описано е НЕКОНТРОЛИРУЕМО...
Не че вярвам, че наистина го е казала,знам ли, но и не се съмнявам в предполагаемите думи.
Нали не пречи, че съм на 17 и си изказвам мнението по въпроса? Нали няма ограничение +18? Скоро ще ги имам, споко. Като искам да кажа, че даа, Майк беше секси. И е. Завинаги секси!!! хех
Хей, айде ето нещо какво според вас е най-секси в него?
Аз нали може да отговоря? Движенията на сцената. То пък е ясно. И прехапването на устните си, когато танцува, а да също и......... окей, отговорa тук трябва да е по-ограничен от 'всичко'. Обичам очите, погледа му. Точка.
Не че вярвам, че наистина го е казала,знам ли, но и не се съмнявам в предполагаемите думи.
Нали не пречи, че съм на 17 и си изказвам мнението по въпроса? Нали няма ограничение +18? Скоро ще ги имам, споко. Като искам да кажа, че даа, Майк беше секси. И е. Завинаги секси!!! хех
Хей, айде ето нещо какво според вас е най-секси в него?
Аз нали може да отговоря? Движенията на сцената. То пък е ясно. И прехапването на устните си, когато танцува, а да също и......... окей, отговорa тук трябва да е по-ограничен от 'всичко'. Обичам очите, погледа му. Точка.
Последната промяна е направена от Tes на Пет Мар 12, 2010 10:26 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
andeli- Админ/Създател
- Брой мнения : 3160
Местожителство : In a parallel world
- Post n°28
Ех, Tes, как бих искала да имам отговор на въпроса ти, но, уви нямам такъв. Майкъл не е е секси за мен с определена част от тялото си или с поведение. Как да отделя невероятния му поглед от изкусителните му движения, например? Той просто излъчва сексапил с всяка своя частица. Особенно когато е на сцената, защото по мое мнение там той успява да отключи това, което го спира в живота му извън нея. Много пъти той е казвал, че на сцената се чувства като у дома си. Водейки се от тези негови думи си казвам, че у дома човек е себе си. В такъв случай приемам, че той е това, което е на сцената. Там падат задръжките му, ограниченията и той е онова, което е в действителност.
Колкото до това, което е "казала" Лиса- Мари и аз предполагам, че е измислица, но колко сладка измислица, а?
Колкото до това, което е "казала" Лиса- Мари и аз предполагам, че е измислица, но колко сладка измислица, а?
Tes- THRILLER - потребител
- Брой мнения : 691
- Post n°29
andeli, така е, много си права. Просто ми е интересно дали според някой има нещо в него, което да изпъква от останалото. И ако трябва да се избере само нещо определено... И аз съм на мнение, че няма просто едно нещо, защото всичко, което каза е така и всяка една част от него го прави такъв, за какъвто си говорим. Може би въпроса ми не беше много точно зададен, по-скоро да е - кое на първо място ви впечатлява от сексапила му. И съм сигурна, че на всички ще им е трудно да кажат 1 нещо, предполагам всички са на мнение, че всяка част от този човек излъчва това... ;) И ако трябва да се избере едно... Аз ще разбера, ако никой не успее да се справи с въпроса ;) Да, определено бих разбрала.
andeli- Админ/Създател
- Post n°30
Тогава мен ме разбери... Не мога! Очите? Усмивката? Ръцете? Вратлето? Дупето? Краката? Аааааа...Не. Не мога.
smile- BAD - потребител
- Брой мнения : 1225
Местожителство : SF
Humor : crazy and addicted
- Post n°31
Това клипче което ще сложа по надолу-няколко пъти се опитвам да го гледам от край до край.
Е, не ми се получава нещо...
http://vbox7.com/play:c432a2f3
L.O.V.E. MJ- Moderator
- Брой мнения : 1038
Местожителство : При ЛЮБОВТА...
- Post n°32
smile написа:Това клипче което ще сложа по надолу-няколко пъти се опитвам да го гледам от край до край.
Smile, не тръгва, дава съобщение Този клип е личен
Ох, ох, ох...
Има ли още съмнения дали Майкъл е секси или не
smile- BAD - потребител
- Post n°33
Виж сега дали тръгва?
п.п.Много се смях на това!Прищя ми се да си взема вана и аз!
ЕЕЕ, ако може и заедно да сме във ваната!
п.п.Много се смях на това!Прищя ми се да си взема вана и аз!
ЕЕЕ, ако може и заедно да сме във ваната!
L.O.V.E. MJ- Moderator
- Брой мнения : 1038
Местожителство : При ЛЮБОВТА...
- Post n°34
smile написа:[font=Comic Sans Ms]Виж сега дали тръгва?
Тръгва, и още как тръгвааа...
MissJackson- BEN - потребител
- Брой мнения : 36
Местожителство : Neverland, California
- Post n°35
Никой не дава конкретен отговор и тук мисля че е време да кажа че Майкъл определено беше секси! Много!
andeli- Админ/Създател
- Post n°36
MissJackson, искаш конкретен отговор? И аз го искам, но мисля, че като се вгледаме в посещамостта и актуалността на определени теми, отговора не само се дава, а той просто крещи и избожда очите.
Майкъл не беше просто секси. За мен той не се вмъква в това понятие. Малко ми е. Разбива рамките и излиза далеч отвъд него. Той беше...чудовищно секси. Когато намеря по- подходящата дума ще я използвам.
Това не е просто секси...
Майкъл не беше просто секси. За мен той не се вмъква в това понятие. Малко ми е. Разбива рамките и излиза далеч отвъд него. Той беше...чудовищно секси. Когато намеря по- подходящата дума ще я използвам.
Това не е просто секси...
cappuchina- BEN - потребител
- Брой мнения : 159
- Post n°37
Защо така сякаш се срамуваме да "спорим" в тази тема?
За какво?
Аз спорещи не виждам.
До сега никой не се е осмелил да спори-поне резултатите го показват.
А ако някой го направи-май ще се наложи да спори с ''радиото''
За какво?
Аз спорещи не виждам.
До сега никой не се е осмелил да спори-поне резултатите го показват.
А ако някой го направи-май ще се наложи да спори с ''радиото''
lenitta- Наблюдател
- Брой мнения : 13
- Post n°38
Секси е меко казано, по-скоро магнетично секси, необяснимо обаятелен....Велик хипнотизатор!!!!
smile- BAD - потребител
- Post n°39
Като съм подкарала ***Анкетите*
да мина да кажа чееее
Майкъл е
SEXY GOD !
да мина да кажа чееее
Майкъл е