by Tes Съб Май 01, 2010 11:17 pm
Обещах превода и затова го слагам, защото съм телец и какво да правя, държа на думата си. Сигурно е един от най-неприятните преводи, които съм правила...защото ме е и яд на тези хора.. Дори и да е вярно, защо го заявяват изобщо... andeli,, съгласна съм с това, което каза. Само едно не мисля, че е точно така - не мисля, че е без значение дали му вярваме или не. Вярно е, че всеки има различно мнение и избира в какво да вярва и това дали вярва или не, не би променило нищо наистина... Но точно това беше един от проблемите на Майкъл, с които се опитваше да се справи - да каже на феновете си, а и на останалите да не вярват на всичко, което четат и виждат по TV-to. Не казвам, че казаното от този човек е невъзможно. Всичко е възможно, не сме били там. Аз в никакъв случай не съм хомофоб или нещо такова, хах, това, което казвам е, че не вярвам на случайни хора, които просто си твърдят нещо ей така. Only God know e добра фраза, да. Но и мисля, че точно ние феновете сме тези, които не бива да се поддаваме на слуховете и твърденията.
Превод (надявам се да няма грешки или поне съществени):
Jason Pfeiffer – здрав, средновъзрастен мъж и главен асистент на дерматолога на Майкъл сподели на „Extra”, че той имаше „късния” човек с ръкавицата като свой любим. …
”Ние определено си допаднахме още първия път, когато се срещнахме”, Pfeiffer, 35г., каза на таблоидното ТВ шоу относно как стрелата на Купидон го уцелила при срещата му с Jackson. Pfeiffer подчерта, че в Краля на попа той вижда сродна душа.
Двамата според слуховете се срещнали в офиса на прословутия дерматолог д-р Арнолд Клайн – приятел на певеца от дълго време и според слуховете биологичен баща на Принс и Парис Джаксън. Главния асистент каза, че той и Джаксън се свързали заради тяхното детство.
”Ние просто стояхме и двамата плачехме” – каза Pffeiffer. “Аз станах и отидох над него и му казах всичко ще бъде наред, Майкъл.”
Той каза на „Extra”, че те се прегърнали и че прегръдката било „малко повече” и се превърнала в любовна след няколко месеца…
”Беше очевидно, че Майкъл имаше чувства към мен” – Pffeifer каза на Extra. „Допускам, че вероятно е бил бисексуален”.
Късното изявление, което се появи в четвъртък, накара феновете да повярват, че Майкъл е „преследвач на пълни хора”, които е имал „страстна и сексуална” връзка с Pffeifer в тайна до неговата смърт на 25 юни, 2009.
Клайм потвърди историята и каза на „Extra”, че веднъж влязал в стаята и заварил Pffeifer и Майкъл без блуза. „Когато видиш двамата човека да се гледат един друг, ти знаеш какво става.” – каза Клайн – „Аз бях много щастлив за двамата”.
Pffeifer каза на „Extra”, че той иска „записа да се пусне направо”, защото Майкъл „би одобрил”.